Header papyrus

2002 Australien
Sydney 2002 var F3s dåb på mc. Vi skriver den 7. marts 2002. F&F var i Australien med en stor flok Toyota-forhandlere. Efter en uge i Melbourne og Sydney skulle gruppen videre nordpå, mens F&F skulle hoppe ombord på flyet og returnere til DK. Der var dog lige en dag, der skulle fyres af, inden det gik hjemad, så hen om hjørnet og leje en Honda VFR 800. Selvfølgelig! Lige syd for Sydney ligger Royal National Park, som var den første park i verden til at bære prædikatet "nationalpark", og her skulle der være gode muligheder for at finde fine, krogede veje, stod der at læse i turistguiden på hotellet. Så afsted det gik 2 (heavy..) man up på VFR'en.
1 OZ
Royal National Park er en god blanding af bløde bakker, tæt regnskov, mangrove, kløfter, højdedrag og kystnær hedeland, saltmarsk og klippeterræn - m.a.o. sådan lidt af alt, hvad hjertet begærer af flot natur samlet på ét begrænset, overskueligt område. Plus dertil nogle fine mc-egnede veje. #.o)
2 OZ
 
Kig over Stillehavet.
Det er tidligt, så temperaturen er ikke kommet over 25 grader endnu.
3 OZ4 OZ
Kaffe-/colapause i Wollongong S for Royal National Park.
5 OZ6 OZ7 OZ
F3s første spæde "skridt" på mc. Det går da meget godt, ikke væltet endnu. #.o)
8 OZ
4-5 uger inden vores besøg i nationalparken, var den blevet raseret af en stor skovbrand. Allerede her nogle få uger senere er eucalyptustræerne ved at komme sig igen.
Og NU er det i øvrigt blevet varmt. Temperaturmåleren på VFR'en talte om 32-36 grader. Puhh!
9 OZ10 OZ11 OZ
Kyst-kig over Wollongong
12 OZ